Biljetterna bokade

Idag tog jag och Johanna bussen till jobbet sjalva for forsta gangen; vad duktiga vi ar! Det gick jattebra, vi ar sa stolta sa! Vi fick ett erbjudande fran Kemtours via var handledare att aka till Punta Cana i Dominikanska Republiken ett par dagar, och eftersom vi ar pa ratt sida jordklotet nu sa klart att vi gor det! Det ska bli jatteroligt, och annorlunda fran storstadslivet vi lever har i Quito. Om tva veckor bar det av! Det blir 5-stjarnigt lyxhotell all inclusive med vita strander och palmer, inte illa pinkelinkat va?

Igar var vi pa presskonference i borgmastarens hus angaende turistsakerhetsfragor. Det var jatteintressant, och det var roligt att se hur engagerade de ar i de fragorna. Det blev jattebra information till var marknadsplan som vi jobbar pa for Wakani. Efter motet gick vi en svang till turistinformationen for att hamta en karta. De hade jattefina grejer dar, och sarskilt en lilablarosa vaska som jag vill ha. Vill ha!

Pa eftermiddagen gick vi till en liten turistmassa pa ett hotell har i stan for jobbets rakning. For att komma in skulle man lamna in sitt visitkort for att visa att man antingen var tour operator eller hotellagare eller liknande. Vi fick klippa och klistra ihop vara visitkort, sa nu har vi alldeles egna visitkort fran Wakani, det ni! Massan var pa ett 5-stjarnigt hotell med rod sammet och hej och ha. Jennifer och Johanna stannar utanfor hotellet for att forsoka trycka in matladorna i ryggsacken, och matladorna trillar ner pa den morkroda mattan och sa halsar man oss valkomna och trycker ner hissen till oss och trycker sedan pa ratt knapp i hissen for oss. Sedan oppnas dorrarna innan vi hunnit sluta fnissa, och HOPPSAN dar var vi mitt i massan. Det fanns kaffe och personal som hallde upp det for en, och nastan personal som drack det for en ocksa! Vi borjade ga runt, och blev haffade nastan med en gang av folk som ville salja in sina grejer till oss och gora business. Efter att ha klarat av en och en halv timma planerade vi att smita darifran, men da hann en herre fore med att stoppa varsin bulle i handen pa oss. Med handerna fulla av broschyrer och cd-rom och visitkort och bulle i munnen sprang tva tjejer fram till oss och ville prata affarer. Nar jag forklarat varfor vi inte hade riktiga visitkort (annu saklart) ville hon att jag skulle skriva ner mailadressen och allt det har blev for mycket for Johanna som kokade over (anfall). Ah, tokigt var det, och sa fick vi springa  in pa toaletten sa att Johanna kunde dricka upp sitt kaffe i lugn och ro.

Efter jobbet akte vi med Cris och Chris och nagra andra till en pub dar de har 3, 5 liters ol (for er som gillar det), och spelade biljard. Kul, fast jag var som vanligt kass. K A S S. Man kan inte vara bra pa allt!

Yes. Nasta anhalt blir djungeln; inte djupaste djungeln direkt men vi ska till orienten och bada i ett vattenfall imorgon med Christian och Gaby. Jihu! Cristians mamma har gjort myggmedel till oss. Hon har massa huskurer for sig. Nar jag hade hosta nar vi kom hit sa tog hon radisor och mixade dem med lime och honung. Det hjalpte!!! For stunden iaf. Det dar at jag i tre dagar; det var godare forsta dagen an tredje men jaja.

Hoppas att alla har det bra pa sina LIA-platser! Puss till er alla!

Kommentarer
Postat av: Tina

Hej Hallå!!

Jag vill me vara med om allt som ni får göra o ska göra!! Behövs det inte en till på Wakani ;)

Inte alls avis över er Dominikanska resa... va härligt för er =) Tag mkt kort!!

Va kul me personal som nästan drack kaffet åt er på mässan..hihi..

Är soligt o skönt här hemma idag... väntar på att en vän hemifrån ska komma hit och hälsa på tills imon =)

Ha de underbart.

Puss i snutt på er alla!! // Tina

2009-05-16 @ 10:51:53
Postat av: Papirull

Hej på er. Verkar ju rätt ok, om man säger...

Dominikanska låter ju fint... akta er bara för Haiti..ruggigt.. Hälsa alla

puss o kram

Pappa

2009-05-17 @ 18:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0