Nu är det sluttramsat...

...på allvar. Jag har bestämt mig. Det är därför jag sitter här och skriver det på bloggen. (?) Nu är det bannemeeej slut med "ska bara kolla en grej till"...typ "ska bara kolla på metrojobb.se, just för att jag verkligen aldrig annars gör det och jag ändå inte har tid att jobba nu när jag ska till NZ, det kan ändå vara kul och bra att kolla bara för att". Sånt är det slut med. Från och med...nnn...uuu.........u!

Ska bara kolla om nån skrivit nåt på facebook.



Skojade bara. Okej! Nu, kavla upp ärmarna, slå upp kaffet och hinka hit pepparkakorna! Nu jädrars! Hemtentan! Tack för mig!

En lycklig jävel

Hej alla barn. Jag har gjort en fantastisk upptäckt; jag är lyckligt lottad. Häftigt va? Det är det inte många som är, eller? Det hade varit spännande att få veta, tycker folk att de är lyckligt lottade eller kunde det varit bättre? Det kan det säkert.

Jag är i alla fall superduperlyckligt lottad, och om du inte gillar det så stiiick å briiinn! Fast det klart att jag också får klaga ibland. FAEN varför har jag inte snyggare golv i köket?! Seee?

Och till Rebecca: Jaaa jag är en riktig tvättäkta bullmamma, när det vill sig! :) Min lilla författarsyrr, när är boken klar? Jag vill läsa! HIHIHI! :) PUSS!


Bagare Bengtsson brände bullar...

...men det gör inte jag. I och för sig så kan man väl säga att hushållsassistenten brann upp lite innifrån när jag hade i för mycket deg.

Jag bara måste berätta hur fantastiskt otroligt duktig (jag själv tycker att) jag är!

Vad blev det till lunch idag då? Jo; het chilli- och rödbetssoppa med en klick creme fraiche i, och till det nygräddade scones med hasselnötter. Allt hemmagjort!

Inte nog med det; igår gjorde jag ju som sagt chokladkolaknäck, och i fredags bakade jag lussekatter! Tidigare i veckan bakade jag cantuccini, alltså italienska små kardemumma- och mandelskorpor. Jag har dessutom börjat laga riktig gulasch, och röd linssoppa. Det är ju inte klokt! Idag ska jag kanske göra polenta, men vi får se.

Nu ska vi titta på en gammal julfilm och dricka kaffe.

Nattsuddis

Nu sitter jag uppe och tramsar runt på datorn. Jag känner mig faktiskt inte alls trött, bara slö... Kan vara för att jag inte gjort någonting alls idag! Jo, jag har kokat lite kola eller knäck eller vad man ska kalla det för och lagt dem i små papper och sedan i en sån där gammeldags strut, bara för att! Hihi! Goda blev de i alla fall!

Å nu kom Cristian hem för han har varit och jobbat!

RSS 2.0