Mätt som en stork

Nu har vi ätit som små grisar. Gooott. Vi är för tillfället på vårt hotellrum i en liten håla som heter Werthe eller nåt åt det hållet, å har just avnjutit en übermåltid på hotellets restaurant. Nån fisk med nån sås med nån potatis. Vissa av oss pratar väl hyffsad tyska faktiskt, men jag satsar på att förstå det stora hela i sammanhanget; ".........fisch mit .........kartoffel und .........sauce. Så var det, å gott blev det.

Igår hade vi en heldag i Hamburg. (Varför regnar det alltid i Hamburg? Konstigt!) På kvällen blev det finare väder, ganska milt och perfekt för att strosa omkring å fika å shoppa. :)

Imorgon bär det av till franska huvudstaden. Woho, hur kommer det sig att jag aldrig har varit i Paris? Ska man behöva vänta så här länge på att få komma dit, va, va?! Det ska bli jättekul att träffa Henry igen, å Cristian såklart som är i Milano just nu.

Auf wiedersehen och bonne nuit!

Damm i munnen?

Jag har tvättat fönstren, på riktigt, som man ska! Det känns väldigt bra, snyggt också när man ser vad som händer utanför!

Vaknade imorse med damm i munnen, som vanligt nuförtiden. Fast det är ju inte damm, snarare emalj-mjöl som jag själv maler medan jag sover. Inte bra. Nån som vet vad man gör åt det förresten? Förutom att skaffa bett-skena, för det är superdyrt (för en student). Hm. ... (Som vill åka till Nya Zeeland.) ... Hihi! Allt är ju relativt såklart! :)

Nu har jag iallafall belönat mig själv med en bit lax- och spenatpaj som jag gjorde igår kväll.

Äntligen åkte Camilla ut!

Skönt att Camilla åkte ur igår! Jag får väl analysera mig själv och ta reda på varför jag har så svååårt för sådana människor, för nåt är det ju! Med "sådana människor" menar jag personer som tror att världen snurrar runt enbart dem, att en fest inte blir av för att just de inte kommer.

Teatertårarna trillar ner för kinderna när hon tror att världen håller andan för att det är så synd om henne...all marknadsföring är bra marknadsföring? Hörde hon verkligen fel när det var Karolina som gick vidare den där kvällen? Det verkar ju inte klokt att fejka något sådant; pinsamt!!! Eller? Har inte oskyldiga människor till och med erkänt mord? Jag menar bara att knäppare grejer har hänt!

Pepparkaksballerina var goda...men jag tror ändå pepparkakor är godast ensamma...eller kanske med smör på ihhhiii! :)

Skärpning

Jo det var en sak till. Pengar är pengar, å mer än så är det inte.

Jag börjar undra om det inte är så att det ligger i vår svenska kultur att vara jädra gnidna snåljåpar. JÅPAR!!!

Jag orkar inte dra hela historien här, men jösses amalia. *skaka på huvet* Tro att karma finns. :)


Du lever fortfarande endast på grund av en sak...

Att jag snart ska dra ut i vida världen igen! (Ja, jag pratar med dig bloggen!)

Beccas och Mathias lille bebis har äntligen tittat ut! I måndags föddes Wilmer, så söt och fin. Gratts till de nyblivna superlyckliga föräldrarna.

Dagarna rullar på, alldeles för fort. Snart blir det till att boka de där biljetterna till NZ för annars lär vi komma upp i sexsiffriga belopp alltså!!! Jag har så svårt att prioritera saker just nu, för allt känns lika viktigt..! Det är projektarbetet (som är superstort den här gången), examensarbetet (som snart är klart iofs), jättehemtenta, visum till Nya Zeeland (mäckigt värre)...ehhh, det var väl det... Ja just det, så ska man ju andas och leva lite emellanåt. Laga mat. Äta den. Tvätta. Betala räkningar. Ja ni vet sånt.

Nu ska vi fika, med kaffe och pepparkaksballerina! Vaaa?! Aaa jag vet! Det var Cristian som kom hem med dem, för häromdan hade jag sagt "åååh jag vill ha pepparkakooor..." å idag tjatade jag om ballerinakakor. Så uppfann de pepparkaksballerina för min skull, tyckte jag var snällt. Tack!


I play guilty

Hahahaaa! Det var så roligt jag måste skratta! (Det kom en trekantig gubbe in!)

Nej, men pappa ringde och sa "haaa jag ser väl att du har fotoshopat den där trisslotten", typ som; "där kom jag allt dig"! "Å vet du hur jag såg det? På datumet; den där lotten har ju redan gått ut!!!" Hihi! Nej pappa, och nej Anna...jag har inte vunnit och jag har inte fotoshopat bilden. Jag använde mig av gamle vännen paint.

Jag får be om ursäkt till alla hederliga själar som jag har vilselett i detta mitt försök att liva upp min egen tillvaro och kanske med hjälp av the law of attraction som ni vet att jag så innerligt tror på (och hoppas på) faktiskt få de där månadsklöverna, och 25 spänn!

Mohahaha!

Idag är jag sjuk, och det jävligaste med det är väl egentligen att jag inte är tillräckligt sjuk för att ligga medvets- och samvetslös i sängen. Jag är fullt medveten om att jag skulle kunna göra det jag inte gör; det jag ska. Som att skriva om Borås turistiska infrastruktur. Åååh tänker ni, åååh vad fuskigt, det skulle vi också vilja skriva om! Jag vet, men det här är min grej så back off.

Hallå Rebecca, systeryster, har jag sagt att jag ska flytta? Nej men hallååå! Tänk dig att du bor i L.A. eller New York eller så, det är säkert som att vara med i en film, varje dag. Det är exakt samma sak här! Fast filmen heter inte En Shopahollics Bekännelser eller FRIENDS utan Fucking Åmål. Eller Bo-Ko och hans vänner. Fattar ni? Same same but different liksom!



Nu ska jag faktiskt läsa om Borås iallafall. Å så är min grupp bästa gruppen såklart, å de kan supermycket om Borås eftersom båda har bott där. Jag har sett stadsparksbadet.

Kommer inte bebisen snart?

20091004

Grattis på födelsedagen Cristiancito! :) Han har fått massa grattishälsningar från både min och hans släkt och vänner; tack så mycket allihop för det. Det är ju inte helt lätt att vara utan sin egen familj och då känns det nog fint att man har en familj som bryr sig här också!

Synd att jag inte är färdig med min utbilding ännu; Kungsbacka Turistbyrå söker nämligen en ny turistchef, mohahaha! :) Det finns ju faktiskt en del gamla kulturturismare ute i landet som är turistchefer i olika regioner...hmmm. Jag hade gääärna jobbat på Visit Sweden nånstans, Stockholm eller utlandet. Förra året fanns en plats ledig på Italien/Spanien/Frankrike-kontoret; hallå?! Fast om jag skulle söka dit så blir det Milano igen. Vill jag det? Jag vill vara nära min familj nu, fast jag är alldeles för rastlös när det handlar om att bo i samma stad för länge..! Jobbigt!

Jag har varit superhes hela helgen; kan knappt prata! Ska gå å lägga mig å läsa min roliga bok (som jag ligger å skrattar högt åt själv) så att det inte blir så sent ikväll.

Beccaaa, när kommer bebisen???


Yessssssssssss!!!


Wooo!!! Du seeer juuu, jag har vunnittt!!! Äntligen, det var precis vad jag behövde! Nu blir det månadsklöver mohahaha! Ojdå, plus 25 kr..! Uppeppning som heter duga!


Orkar inte

Jag behöver peppning; varför är det ingen som peppar mig? Är det ingen som kan läsa mina tankar? Jag får väl fråga nån då...

Tack å hej.


RSS 2.0