Kollibri och Shakira

Min och Johannas forsta arbetsdag gick jattebra! Det kanns som att Patricia har forstatt precis vad vi vill och vad vi kan gora for foretaget, vilket ar jatteskont. Vi har borjat med att gora en marknadsplan for Wakani, och idag hade vi ett mote dar vi visade vad vi har gjort och vad vi tanker, och de tyckte att det ar anvandbart for foretaget! KUL! Det ar alltsa det vi kommer att jobba med nar vi ar pa kontoret, men vi kommer att vara ute mycket for att se och lara oss om ekoturismen och kommunitar turism.

Bussen till jobbet tar ungefar en timma, och det ar ett aventyr varje gang! Pa smala vagar far den fram, ibland stannar den for att ta upp nya passagerare, ibland far de hoppa pa i halvfart. Varje tur kommer det pa forsaljare pa bussen och det ar alltid lika spannande att se vad de har att erbjuda.

Idag nar vi at lunch pa jobbet (som bestod av soppa med popcorn som Cris mamma lagat till oss) sag vi en kollibri i tradgarden! Exotiskt!



I lordags kom Shakira och tittade forbi! Johanna har tagit sina forsta salsasteg och vi hade verkligen roligt! Efterat akte vi till ett stalle och at kyckling; vi var fem som delade pa en hel kycklingjavel (jag citerar Johanna) och som vi fick ata med operationsvantar! Den var sakert tre ganger sa stor som kycklingarna hemma i Sverige.



Cristian, jag, Johanna, Christian och Gaby. Christian och Gaby ar varldens goaste manniskor! De har varit med och (stolta) visat oss deras land. Pa lordag aker vi till ett stalle som heter Chako med dem.

Nu ar det dags for tva svenska toser att sova, nattinatti!

Kommentarer
Postat av: emil kungen

va roligt med beök från shakira.. hon frågade inte mig eller?

2009-05-14 @ 05:31:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0