Kai Teri Teri eller Golden Bay?

Eller kanske bara stanna hemma i Nelson? Det lutar mest åt att åka till Golden Bay med Gunilla, Emil, Tina och Sara imorgon, men vi får se. Något borde vi ju hitta på nu när vi ändå är här! Inte för att vi inte gör någonting; idag hade vi t.ex. presentation av våra marknadsplaner som vi jobbat med. I måndags blev vi indelade i fyra grupper och varje grupp fick varsitt företag. Min grupp fick Integrity B&B som är en 85 fot stor lyxyacht.  Både yachtens skipper Jim och ägaren kom och lyssnade till vår presentation som hölls på den regionala turistorganisationens konferencerum i Nelson. De tyckte mycket om arbetet vi gjort, och vi ska nog träffa dem igen för att gå igenom idéerna lite mer genomgående. Kul att det gick bra; det var ju faktiskt lite nervöst att de skulle vara med!!! Alla grupper gjorde väldigt bra ifrån sig, och marknadsförarna på RTO:n sa att sen KulturTurism började i Nelson för åtta år sedan så var BY FAR THE BEST CLASS. Sådetså!

Efter presentationerna blev vi bussade ner till museumet World of Wearable Art (WOW) som var helt tokigt. Roligt museum med massa fantasifulla kreationer. Tillbaka till turistorganisationens konferencerum fick vi feedback på presentationerna och sedan bjöd de på ostbricka och vin! Mitt på dan! Varje grupp vann dessutom en egen vinflaska att ta med hem.

På eftermiddagen tog vi med oss mat och lunkade ut till ett ställe vid en bäck eller flod där vi grillade och åt. Lax blev det; gott.

Nu äter tyvärr sandflugorna upp mig så jag ska nog släcka ner allt här och krypa till kojs. Tack för pratstunden och vi hörs snart igen. Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0